top of page

MARTA LLORET, CONVIDADA D’HONOR 2023

Actualizado: 11 ene 2023



Un any més, els Tonis de Taradell volen reconèixer a una persona que fomenti la cultura i els valors de la terra o el món rural.

Enguany, aquest reconeixement recaurà en Marta Lloret, més coneguda com la Caçadora de Masies, per la seva tasca de difusió del patrimoni rural català a les xarxes socials.

Marta Lloret es convertirà dissabte en una nova convidada d’honor i es suma a altres persones que han obtingut la mateixa distinció en edicions passades, com ara l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall o bé Jan Grau, activista cultural català i expert en patrimoni festiu


Qui és Marta Lloret?


La Marta Lloret és de la Garriga i és tècnica en patrimoni cultural especialitzada en masies i documentant patrimoni o fent catàlegs, estudis històrics i inventaris. De fet la seva relació amb Taradell va començar fa uns anys perquè ella és la persona que va fer el mapa de Patrimoni Cultural de Taradell.

Té més de 40.000 seguidors a Instagram i 46.000 a Twitter i porta molts anys recorrent el territori i, com diu ella mateixa, «el meu objectiu és conscienciar del valor que tenen les masies per tal de contribuir a la seva preservació».





83 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page